Arbowet en bezoekersregistratie

In noodsituaties moeten alle werknemers en bezoekers, die in uw bedrijf aanwezig zijn, kunnen worden gealarmeerd en geëvacueerd. Deze verplichting staat uitdrukkelijk beschreven in artikel 15 van de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet). 

Zeker in een noodsituatie wilt u zo snel mogelijk weten wie zich op uw terrein bevinden. Een digitale bezoekersregistratie bij de entree van uw pand is een handige tool om dit voor elkaar te krijgen.

Ongevallen, calamiteiten en bezoekersregistratie

Om mensen te kunnen alarmeren en evacueren, is het noodzakelijk om direct een overzicht te hebben van wie er in uw pand aanwezig zijn. Met Reflex Visitor digitale bezoekersregistratie waarborgt u deze verplichting. Op een tabletformaat touchscreen bij de entree van uw bedrijf melden bezoekers zich bij aankomst aan met de door u gewenste gegevens. Bij het verlaten van uw bedrijf melden zij zich weer af.

Zo heeft u te allen tijde een up-to-date overzicht van de bezoekers. Bij een ongeval of calamiteit exporteert u simpelweg de lijst met aanwezige personen die u aan de Bhv’ers en hulpdiensten kan overhandigen. Op deze manier draagt u direct bij aan de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers en voldoet u aan verplichtingen vanuit de Arbowet. 

Plan een demo

De voordelen van Reflex Visitor bezoekersregistratie voor de Arbowetgeving

  • Sluitende bezoekersregistratie volgens de Arbowet, HACCP, ISO 9001 en ISO 22000.
  • Voldoe aan de Arbowet met betrekking tot calamiteiten.
  • Realtime inzicht in aanwezige bezoekers.
  • Eenvoudige rapportage en uitdraai van bezoekerslijsten.

Het uiterlijk van onze digitale bezoekersregistratie is daarnaast volledig aan te passen naar uw huisstijl. Zo zorgt u voor een moderne en professionele ontvangst van uw bezoekers. 
Naast de Arbowet zijn AVG en GDPR belangrijk om in acht te nemen bij bezoekersregistratie.


Vooraf aanmelden

De bezoekersregistratiesoftware kan eenvoudig worden gekoppeld aan onze afsprakentool of aan Office 365. Uw klanten kunnen zich bij de receptie via een display aanmelden met een uniek afspraken-of reserveringsnummer.