Maak hybride werken makkelijk met een medewerkersapp

Hoe zorg ik ervoor dat hybride werken goed gaat bij ons? Want ondanks de vele voordelen van remote werken, is het toch fijn dat medewerkers elkaar makkelijk face-to-face kunnen ontmoeten. En dat er een hoofdkwartier is waar dat op een goede manier wordt vormgegeven. Speelt dat ook bij u? Maak dan kennis met de Reflex App: dé flexibele medewerkersapp die hybride werken vereenvoudigt en zich aanpast aan uw organisatie.


Denkt u ook na over...

 • Hoe meer personeelsbetrokkenheid te creëren?
 • Simpel en snel (concentratie)ruimtes en werkplekken boeken?
 • Een snel incheckproces voor medewerkers en gasten?
 • Een overzichtelijk systeem voor calamiteitenbeheer en BHV?
 • Gasten op een fijne en veilige manier ontvangen?

Dan is de Reflex App de oplossing voor uw organisatie. Plan een vrijblijvende demonstratie in van onze medewerkersapp of neem direct contact op met één van onze experts via +31(0)345 630123 of info@reflex-online.com.


Medewerkersapp: de voordelen

 • Modulair opgebouwd: U bepaalt zelf welke functies van de app u wel of niet aanzet, zodat u het optimale voordeel behaalt voor uw organisatie. Uiteraard betaalt u niet voor functionaliteit die u niet wilt gebruiken, flexibel en voordelig dus.
 • Alles-in-1: Eén partner, één aanspreekpunt, één platform en één contract voor alles rondom ontmoeten op kantoor.
 • Makkelijk werkplek of ruimte reserveren: Ruimtes en werkplekken reserveren was nog nooit zo makkelijk, want online en snel met een paar swipes geregeld via de app.
 • Professioneel gasten ontvangen en medewerkers aanmelden: Een gestroomlijnd systeem voor het inchecken van medewerkers en het ontvangen van bezoekers.
 • Realtime BHV-overzichten: Directe toegang tot essentiële veiligheidsinformatie en een duidelijke calamiteitenlijst voor bij incidenten.
 • Meer betrokkenheid: Medewerkers kunnen zich snel inschrijven voor cursussen en bedrijfsevenementen, waardoor de betrokkenheid en deelname toenemen.


Ontdek de medewerkersapp

Een medewerkersapp is de ideale oplossing voor organisaties die werk maken van hybride werken. Deze nieuwe werkvorm heeft ertoe geleid dat mensen over het algemeen productiever zijn, maar tegelijkertijd de binding met het bedrijf doen afnemen. Met een medewerkersapp zorgt u ervoor dat ontmoeten op kantoor weer makkelijk en leuk wordt. Een werkplek of ruimte boeken is een fluitje van een cent, jezelf inchecken idem dito.
En verwacht u gasten? Ook zij worden op een nette en professionele manier ontvangen met onze oplossingen. En om zeker te weten dat er voldoende BHV’ers aanwezig zijn, hebben we mooie BHV-functionaliteit in de app ingebouwd. Ontdek zelf hoe onze alles-in-één medewerkersapp het verschil maakt voor uw organisatie. Maar het allermooiste: u kiest uiteindelijk zelf welke functies u wel of niet aanzet en gebruikt. Zo bent u flexibel en betaalt u naar gelang de functies die u gebruikt. Transformeer dus de manier waarop uw organisatie werkt, communiceert en groeit met Reflex App.

Nieuwsgierig geworden? Plan een vrijblijvende demonstratie in of neem direct contact op met één van onze experts via +31(0)345 630123 of info@reflex-online.com.

Plan een demo