Online reserveringssysteem: maak ontmoeten makkelijk

Uw eigen online afsprakensysteem

Met Reflex Appointment kunnen uw klanten op elk gewenst moment online een afspraak maken met uw bedrijf of organisatie. En als u gebruik maakt van onze bezoekersregistratie kan men zich eenvoudig aanmelden.

Dat geeft winkels de mogelijkheid om betere service te bieden en meer contactmomenten te genereren. Onderwijsinstellingen en verzorginstellingen kunnen veel tijd besparen en voor dienstverleners is onze afsprakensoftware een uitkomst om klanten beter en efficiënter te helpen.

Reflex maakt ontmoeten makkelijker

Onze afsprakentool wordt ook gebruikt in combinatie met Office 365 en Outlook voor het inplannen van afspraken met uw medewerkers.

Bezoekers kunnen zich op deze manier via een afsprakennummer of QR-code aanmelden bij onze bezoekersregistratiedesk. Nadat men zich heeft aangemeld ontvangt uw medewerker een seintje via email of SMS dat het bezoek is gearriveerd.

Reflex Appointment is ook een handige tool voor regelmatig terugkerende afspraken met klanten, bijvoorbeeld voor onderhoud aan de auto of het vernieuwen van het paspoort. Of denk aan projecten en evenementen waarbij in een korte periode veel afspraken moeten worden ingepland, zoals bij een ouderavond op school of het verzorgen van de griepprik.


Veiligheid voor alles

De Reflex afsprakensoftware draagt bij aan gemak en efficiency, zowel voor uw klanten als voor uw bedrijf of organisatie, en biedt veel extra inzicht en informatie. Daarbij staat veiligheid bij Reflex hoog in het vaandel.

De software wordt gehost in Europa bij Windows Azure van Microsoft. Deze betrouwbare en veilige cloud service is volledig ISO gecertificeerd en voldoet aan alle eisen.


Ervaringen van onze gebruikers

Inmiddels maken talloze organisaties in binnen- en buitenland miljoenen afspraken met jaar met Reflex Appointment. Lees hier meer over hun ervaringen.

Referenties

Logo BadenPlus

Online afsprakenplanner bij Baden+

  • Winkelen op afspraak bij Baden+  
  • Landelijke website met voor iedere winkel een lokale variant
  • Tool voor conversie van website naar winkelbezoek
Reflex Appointment logo
Logo UvA

Online afsprakensysteem scheelt vele uren werk

  • Reflex wordt universiteitsbreed ingezet
  • Meertaligheid is belangrijk
  • Reflex onderscheidt zich door uitstekende support
Reflex Appointment logo Reflex Visitor icoon zwart wit gevuld