Jaarlijks worden er meer dan 2,2 miljoen afspraken gemaakt via Reflex Appointment

Referenties

Zorginstelling Aafje 

Sinds het besluit van de overheid om bezoek aan bewoners in een verzorgings- of verpleeghuis weer beperkt toe te laten, stroomlijnt Aafje haar bezoekersstromen met Reflex Appointment. 

Lees meer

Baden+

Baden+ gebruikt het online afsprakensysteem om bezoek aan winkels in te plannen. "Het online afsprakensysteem is een ontzettend belangrijke tool voor Baden+”, zegt Daphne Lenssinck, Online Marketing Specialist bij Baden+.

Lees meer

UvA en HvA

Meertaligheid, flexibiliteit, prijs en vooral uitstekende support. Volgens de informatiemanager bij de afdeling Student Services van de Universiteit van Amsterdam (UvA) is zijn organisatie een zeer tevreden gebruiker van Reflex afsprakensoftware. ‘Je kunt met elke vraag terecht en de helpdesk is snel en effectief. Daar kan menig leverancier van leren.’

Lees meer

Inplannen cursussen bij gemeente Alphen aan den Rijn

“We organiseren heel veel trainingen voor onze 850 medewerkers. Soms op vraag van hen, soms op vrijwillige basis en af en toe gaat het om verplichte trainingen. We zochten naar een systeem om de aanmeldingen te automatiseren en toen kwam Reflex Appointment boven”, zegt Mark.

Lees meer

DUO voldoet aan de zwaarste beveiligingseisen

DUO zocht een kleine, overal oproepbare afsprakenapplicatie die extern beheerd wordt en toch veilig staat. “We hadden haast en een klein budget”, vertelt Jan Kouijzer. “Deze afsprakenmodule is een Cloudoplossing. Dat was precies wat we zochten en we merkten dat Reflex Online flexibel is en meedenkt. 

Lees meer

Enorme tijdsbesparing bij omwisselen mobieltjes

CentralPoint, een van de grootste IT-dienstverleners in Nederland, ontzorgt (middel)grote organisaties met alle denkbare diensten rondom hardware. Het bedrijf gebruikt Reflex Appointment om efficiency-voordelen voor klanten te realiseren bij het projectmatig uitleveren of omwisselen van mobieltje of pc’s.

Lees meer

Gesprek met studieadviseur inplannen

Tot twee jaar geleden werd het secretariaat meerdere keren per dag geraadpleegd (telefonisch, per e-mail of door langs te lopen) door studenten die een gesprek wilde inplannen met hun studieadviseur. Op zich een kleine moeite maar helaas erg tijdrovend. Zeker als je bedenkt dat het in de praktijk meer dan 3.500 afspraken per jaar zijn.

Lees meer