Snel beginnen met werken op afspraak


In minder dan een dag kunt u al starten met ons afsprakensysteem Reflex Appointment. Ons systeem is laagdrempelig en eenvoudig en onze consultants hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van onze klanten bij het opstarten. Het onboardingsprogramma bestaat uit drie stappen.


Stap 1: Vul het intakeformulier in

Als eerste delen we het intakeformulier met u, zodat we samen bepalen hoe we Reflex Appointment het best bij u in kunnen zetten en of het past bij uw ideeën. Vraag in het formulier op deze pagina het intakeformulier aan. Een intakeformulier invullen verplicht u tot niets, maar versnelt het proces en maakt het makkelijk om u een prijsopgave op maat te kunnen doen.


Stap 2: Inrichten van het systeem

Als de prijzen akkoord zijn en het afsprakenscenario definitief is afgestemd,  richten we samen met u een omgeving in voor het maken en beheren van de afspraken. Ook bepalen we samen welke rollen en gebruiksrechten het best op uw bedrijf aansluiten.


Stap 3: Starten met afspraken maken

Als alles goed is ingericht en we tests hebben uitgevoerd, kunt u het systeem gebruiken om afspraken in te plannen. Klanten kunnen direct afspraken maken via uw website, of u kunt telefonische afspraken en afspraken per mail zelf verwerken. Dubbele afspraken zijn niet mogelijk met ons systeem. In de beheermodule heeft u direct overzicht van geplande en voltooide afspraken.