Aanwezigheidsregistratie

Een compleet en actueel overzicht van alle aanwezigen in uw pand? Dat is lastig en vaak tijdrovend. Terwijl een naadloze aanwezigheidsregistratie cruciaal is voor elk bedrijf. Want u wilt natuurlijk de veiligheid in uw pand waarborgen en voldoen aan wettelijke voorschriften. Maar wist u dat aanwezigheidsregistratie ook geld en tijd bespaart bij het berekenen van reiskostenvergoedingen en overuren? Reflex Visitor biedt een gestroomlijnde oplossing voor digitale aanwezigheidsregistratie. Een registratie die zorgt voor een professionele ontvangst van al uw gasten en real-time inzicht in de aanwezige personen in uw pand.


Voordelen van aanwezigheidsregistratie

Met Reflex Visitor transformeert u de manier waarop u bezoekers en medewerkers registreert en ontvangt. Hier zijn enkele voordelen van onze oplossing:

  • Registreren in een handomdraai: Met een QR-code op de telefoon checken medewerkers en bezoekers letterlijk in een handomdraai in en uit. Simpel en snel via een aanmeldzuil.
  • Bespaar tijd en geld: Geen gedoe meer met schuifborden, papieren lijsten of Excel spreadsheets, maar alles handig in één digitaal overzicht
  • Professionele uitstraling: Geef uw gasten een warm welkom met een moderne digitale ontvangst, inclusief een aanmeldzuil bij de receptie.
  • Volledig en actueel overzicht: Altijd inzicht in wie er in uw pand aanwezig is, wat van cruciaal belang is in geval van calamiteiten.
  • Digitale akkoord op huisregels en voorschriften: Laat bezoekers digitaal akkoord gaan met uw huis-, hygiëne-, of veiligheidsregels bij het aanmelden.


Wat is aanwezigheidsregistratie?

Een aanwezigheidsregistratie houdt bij wie er op een bepaald moment in een gebouw of op een terrein aanwezig is. Dit is cruciaal voor de veiligheid, vooral in geval van een calamiteit. Het biedt ook een basis voor compliance aan wettelijke voorschriften. Daarnaast helpt het bij het beheren van gebouwbezetting en het optimaliseren van ruimtegebruik. Digitale aanwezigheidsregistratie moderniseert dit proces. Dat gebeurt door het automatiseren van aanmeldingen en afmeldingen, het verstrekken van real-time updates en het vereenvoudigen van rapportage en analyse.


Ervaar onze aanmeldzuil

Een aanwezigheidsregistratie wordt vaak ingezet in de vorm van een aanmeldzuil, maar kan ook worden beheerd door een receptiemedewerker. Er zijn verschillende scenario's mogelijk. Ontdek hoe Reflex Visitor registratie in uw organisatie kan transformeren. Of u nu de bezoekersstromen wilt optimaliseren, de receptiewerkzaamheden wilt ondersteunen of simpelweg wilt voldoen aan de wettelijke voorschriften: Reflex Visitor biedt een oplossing op maat. Vraag nu een gratis vrijblijvende demonstratie  aan en ervaar het gemak van digitale aanwezigheidsregistratie met Reflex Visitor.

Meld u nu aan voor een gratis demonstratie en ontdek de voordelen van een aanwezigheidsregistratie systeem in de praktijk. Wilt u eerst liever bellen of mailen? Dat kan via +31(0)345 630123 of info@reflex-online.com.

Gratis demonstratie