Toepassingen

Virtuele receptie

Een virtuele receptie vervangt de receptiemedewerker. Dat horen we vaak. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. In veel bedrijven is een virtuele receptie juist een aanvulling op het werk van de receptiemedewerker. Want niemand zit de hele dag achter zijn bureau. Er moet pakketjes worden aangenomen, bezoekers begeleidt en ook nog geluncht worden.

Lees meer

Bezoekersregistratie formulier

U kent het vast wel, het papieren bezoekersregistratie formulier op de balie van de receptie. De bezoeker vult zijn of haar gegevens in en de receptiemedewerker typt dit over in een Excel-lijst of doet het papiertje in de klapper. Veel organisaties werken nog met dit papieren inschrijfboek. Erg professioneel komt het vaak niet over.

Lees meer

Bezoekersregistratie software

Doe het papieren inschrijfboek de deur uit. Kies voor bezoekersregistratie software. Ons eigen team ontwikkelaars heeft jarenlange ervaring met het bouwen van software om ontmoeten makkelijk te maken. En met onze ISO-certificering doen we dat op een veilige manier.

Lees meer

Wachtrijmanagement als u met meerdere balies werkt

U werkt er iedere dag hard aan om uw klanten of bezoekers een goede ervaring met uw (service)organisatie te bieden. Een effectief en efficiënt wachtrijmanagementsysteem maakt dan een wereld van verschil. Bezoekers melden zich, met of zonder reserveringsnummer, bij uw organisatie op een display aan. Reflex Visitor verwijst uw gasten simpel en snel door naar de juiste balie. Ideaal ook voor afspraken die zijn gemaakt via Outlook en Office 365.

Lees meer

Toegangsregistratie: professioneel bezoekers aan- en afmelden

Professionaliseer de entree van uw kantoorpand met een systeem voor toegangsregistratie. Met toegangsregistratie melden bezoekers zich simpel en snel aan en af op een moderne aanmeldzuil bij de receptie. Dat geeft een professionele uitstraling en zorgt voor kortere wachttijden voor de bezoekers.

Lees meer
Verstuur melding naar de ontvanger van het bezoek

Digitale aanwezigheidsregistratie: makkelijk en snel met Reflex Visitor

Een compleet en actueel overzicht van alle aanwezigen in uw pand? Dat is lastig en vaak tijdrovend. Terwijl een naadloze aanwezigheidsregistratie cruciaal is voor elk bedrijf. Want u wilt natuurlijk de veiligheid in uw pand waarborgen en voldoen aan wettelijke voorschriften. Maar wist u dat aanwezigheidsregistratie ook geld en tijd bespaart bij het berekenen van reiskostenvergoedingen en overuren?

Lees meer