Toegangsregistratie: professioneel bezoekers aan- en afmelden

Professionaliseer de entree van uw kantoorpand met een systeem voor toegangsregistratie. Met toegangsregistratie melden bezoekers zich simpel en snel aan en af op een moderne aanmeldzuil bij de receptie. Dat geeft een professionele uitstraling en zorgt voor kortere wachttijden voor de bezoekers.


De voordelen van toegangsregistratie

Toegangsregistratie levert u en uw gasten enorm veel voordelen op:

  • Een professionele uitstraling en ontvangst
  • Altijd een volledig en actueel overzicht van aanwezige bezoekers en medewerkers
  • Digitaal akkoord op huis-, hygiëne-, of veiligheidsregels
  • Kortere wachttijden voor uw gasten
  • U voldoet in één klap aan alle Arbo- en AVG/GDPR-richtlijnen.

 


Wat is het?

Een digitale toegangsregistratie is een systeem waarin gegevens van personen die een pand betreden worden opgeslagen. Vaak is dit een combinatie van software en hardware, zoals een aanmeldzuil bij de receptie. Maar een digitale toegangsregistratie gaat verder dan alleen het aan- en afmelden van bezoekers en opslaan van gegevens. Een digitale toegangsregistratie geeft inzicht, zorgt ervoor dat u voldoet aan richtlijnen en levert u een professionele en moderne entree op. Zeker als u ervoor kiest om ook medewerkers zich digitaal aan te laten melden. Zo maakt het systeem uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker.


Op zoek naar een toegangsregistratie of aanmeldzuil?

Bij Reflex Online maken we ontmoeten makkelijk. Daarom nemen wij u alle zorgen rondom uw toegangsregistratie uit handen. Bij ons kunt u terecht voor alle vragen over een aanmeldzuil of kiosk, het display en het toegangsregistratiesysteem zelf.

Zo heeft u nog maar één aanspreekpunt. Veel organisaties profiteren hier al van. Zo maken onder andere DUO, Seasun, Korton en de A’DAM Toren gebruik van deze oplossing.

Wilt u meer weten? Vul dan het formulier op deze pagina in of bel of mail ons via +31(0)345 630123 of info@reflex-online.com.