Optimaliseer bezoekersstromen met wachtrijmanagement

U werkt er iedere dag hard aan om uw klanten of bezoekers een goede ervaring met uw (service)organisatie te bieden. Een effectief en efficiƫnt wachtrijmanagementsysteem maakt dan een wereld van verschil. Bezoekers melden zich, met of zonder reserveringsnummer, bij uw organisatie op een display aan. Reflex Visitor verwijst uw gasten simpel en snel door naar de juiste balie. Ideaal ook voor afspraken die zijn gemaakt via Outlook en Office 365.

De voordelen van wachtrijmanagement

  • Optimaliseer uw bezoekersstromen
    Werkt uw organisatie met verschillende balies? Dat is voor Reflex Visitor geen probleem. Bezoekers melden zich aan, eventueel met reserveringsnummer, en het baliemanagementsysteem verwijst de bezoeker door naar de juiste balie.

  • Bespaar tijd met vooraf registreren
    Met Reflex Visitor is het mogelijk om bezoekers vooraf afspraken in te laten plannen met uw organisatie. Zij ontvangen dan een reserveringsnummer, wat het inschrijven makkelijker maakt. De aanleiding van de afspraak en alle relevante informatie zijn namelijk direct inzichtelijk voor de baliemedewerker. Dat scheelt een hoop tijd.

Plan een demo