Bezoek op afspraak 

Veel organisaties willen tegenwoordig dat alle bezoekers vooraf worden aangemeld. Bij binnenkomst meldt de bezoeker zich aan, en degene die de afspraak heeft gemaakt ontvangt een mail of SMS dat hun bezoek is gearriveerd. Denk aan uw kantoor of aan lokale- of semi-overheidsinstellingen, zorginstellingen en bedrijven die actief zijn in de logistiek. 


Hoe werkt het?

Uw medewerker maakt een afspraak via Office 365, Outlook of het systeem van Reflex met hun bezoeker. De bezoeker krijgt een bevestigingsmail (of SMS) met een uniek afsprakennummer of QR Code, waarmee men zich bij de receptie of een zuil kan aanmelden. Zodra men is aangemeld ontvangt degene met wie u een afspraak heeft gepland een berichtje dat het bezoek is gearriveerd. En als de bezoeker het pand verlaat, meldt diegene zich weer netjes af. Zo heeft u altijd een sluitend overzicht van wie zich in uw pand bevinden. Heeft u interesse? Plan dan een demonstratie op maat in.

Plan een demo


De voordelen:

  • Te allen tijde inzicht wie uw pand heeft bezocht.
  • Real-time overzicht van aanwezige bezoekers.
  • Capaciteit eenvoudig vooraf bepalen indien gewenst.
Wachtrijmanagement en bezoekersregistratie

Een setting waar bezoek op afspraak vaak voorkomt, is een organisatie die werkt met diverse informatiebalies. Een effectief en efficiënt wachtrijmanagementsysteem maakt dan een wereld van verschil. Bezoekers melden zich, met of zonder reserveringsnummer, bij uw organisatie op een display aan. Reflex Visitor verwijst uw gasten simpel en snel door naar de juiste balie.

Bekijk alle toepassingen