BHV App & Calamiteitenlijst: de features en voordelen

In een noodsituatie telt elke seconde. Dan is er geen tijd om nog snel naar de printer te lopen. Of om te inventariseren welke BHV’ers er allemaal wel of niet in het pand aanwezig zijn. Is één van de volgende punten herkenbaar voor u?

 • Werkt u nog met papieren lijstjes waarop medewerkers en bezoekers moeten worden afgevinkt?
 • Wordt het schuifbordje met de namen van BHV’ers bij de entree niet altijd goed bijgewerkt?

Dan is de BHV App van Reflex Visitor een mooie oplossing voor u. Ontdek de features en voordelen van de BHV App en zorg voor een fijne en veilige werkomgeving.


Wat is nodig voor een ontruiming?

Bij een calamiteit is een snelle en georganiseerde reactie essentieel. Want voor u goed kunt reageren, is het belangrijk de juiste voorwaarden te scheppen. Laten we daarom eerst bepalen wat minimaal noodzakelijk is voor een accurate respons, bijvoorbeeld bij een calamiteit waarbij iedereen het pand moet verlaten. Het is dan belangrijk om te weten:

 • Welke medewerkers zich daadwerkelijk in het pand bevinden
 • Welke bezoekers zich daadwerkelijk in het pand bevinden
 • Welke BHV’er(s) er aanwezig zijn

Met ons registratiesysteem regelen we alles voor een soepele registratie van medewerkers, bezoekers en BHV’ers. In- en uitchecken met QR-codes bij de verschillende ingangen zorgt voor volledig overzicht en inzicht.

De features van onze BHV App

Onze BHV App is gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Met onze BHV App verzorgen organisaties:

 • Registratie van bezoekersstromen: bij binnenkomst en vertrek registreren medewerkers en bezoekers zich via een Aanmeldzuil, wat zorgt voor een altijd actuele lijst van aanwezigen.
 • Welke BHV’ers zijn binnen: ken hen in de beheermodule deze eigenschap toe en het online wordt zichtbaar welke BHV’ers op welk moment binnen zijn.
 • Calamiteitenlijst: In geval van een incident bieden wij de mogelijkheid om snel alle aanwezigen af te vinken. Dat gebeurt vanaf een online omgeving. Snel presentielijsten printen is dus verleden tijd. Dit zorgt voor een georganiseerde en efficiënte reactie op noodsituaties.

De voordelen van de BHV App

Onze BHV App en bezoekersregistratie levert uw organisatie verschillende voordelen op, want veiligheid staat immers voorop.

 • Real-time inzicht en overzicht: onze app biedt real-time updates over wie er in het gebouw aanwezig is. Dit betekent dat in het geval van een evacuatie, men een up-to-date lijst heeft van alle aanwezigen. Dit minimaliseert de kans op achterblijvers en optimaliseert de evacuatieprocedures.
 • Gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid: de interface van de BHV App is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, zodat gebruikers snel kunnen navigeren in stressvolle situaties. De app is toegankelijk op meerdere apparaten, waardoor iedereen, van medewerkers tot gasten, gemakkelijk toegang heeft tot essentiële informatie.
 • De app helpt niet alleen bij het voldoen aan wettelijke veiligheidsvoorschriften, maar verbetert ook de algehele veiligheidsstandaarden van de organisatie. Door systematische en snelle responsmogelijkheden voelen werknemers en bezoekers zich veiliger.

Wilt u zien hoe de BHV App van Reflex Online uw organisatie verder helpt? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.