Inschrijven, registreren en aanmelden voor seminars

Maak het inschrijven en aanmelden voor uw seminars gemakkelijker dan ooit tevoren met Reflex Events. U wilt immers dat uw seminar soepel verloopt, van het inschrijven tot en met het aanmelden en afmelden op de dag zelf. Reflex Events stroomlijnt de logistiek rondom uw seminar, zodat u zich kunt focussen op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor uw deelnemers.


Met Reflex Events voor uw seminar heeft u:

  • Een hogere conversie van uitnodiging naar inschrijving
  • Hogere opkomstpercentages op de dag van het seminar, doordat we belangrijke communicatiemomenten automatiseren
  • Een professionele en gastvrije uitstraling van uw evenement
  • Volledig inzicht en overzicht van alle aanwezigen en afwezigen op uw evenement

Meld u nu aan voor een gratis demonstratie en ontdek zelf hoe gemakkelijk het organiseren van een seminar kan zijn. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan via +31(0)345 630123 of info@reflex-online.com.

 

Software tool voor inschrijven seminars en zakelijke evenementen

Uw team besteedt ontzettend veel tijd om van uw seminar een succes te maken. Klanten, prospects, leveranciers of relaties: alleen al ervoor zorgen dat ze allemaal een nette uitnodiging krijgen kost enorm veel tijd. Nog afgezien van alle kosten die een zakelijk evenement met zich meebrengt. Wat zonde als vervolgens het inschrijvings- en aanmeldproces niet goed genoeg geregeld is. En conversie- en opkomstpercentages dus aan de lage kant zijn. Met Reflex Events nemen wij veel werk uit handen. Ook zorgen wij voor een professioneel en klantvriendelijk registratieproces. Hoe wij dat doen?

  • Allereerst stellen we een online inschrijfmodule beschikbaar. Hiermee kan uw doelgroep zich gemakkelijk inschrijven.
  • Daarnaast automatiseren wij belangrijke communicatiemomenten. Zoals bevestigings- en remindermails. En verstrekken wij automatisch praktische informatie. Zo besparen we kostbare tijd.
  • En alsof dat nog niet genoeg is, zorgen wij ook voor een prachtige aanmeldzuil bij binnenkomst. Zo kunnen uw deelnemers zich op een nette en efficiënte manier registreren bij aankomst. Klinkt dat niet geweldig?


Met Reflex Events heeft u alle tools in handen om uw seminar tot een daverend succes te maken. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Plan een demo