Reflex Events-as-a-Service

Reflex Events-as-a-Service is de flexibele en kosteneffectieve oplossing voor evenement registratie en ticketing. Met deze op afroep beschikbare dienst hoeft u geen hoge investeringen te doen in hardware of software, en kunt u zich concentreren op het organiseren van een succesvol evenement.

Wat is Reflex Events-as-a-Service?

Reflex Events-as-a-Service is een complete oplossing voor evenement registratie, ticketing en deelnemersmanagement. De service is ontworpen om aan de unieke behoeften van elk evenement te voldoen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoge kosten voor hardware, software of infrastructuur. U krijgt:

  • Een online inschrijfmodule voor uw evenement
  • Volledige automatisering van mailverkeer en versturen van placeholders
  • Real-time overzicht van geregistreerde deelnemers
  • Een aanmeldzuil om makkelijk aan- en af te melden op de grote dag zelf
  • De mogelijkheid om ter plekke naamlabels uit te printen

Allemaal onder begeleiding van een medewerker van Reflex Events die uw evenement van start tot finish begeleidt. Geïnteresseerd? Meld u nu aan voor een gratis demonstratie en ontdek hoe eenvoudig en kosteneffectief evenement registratie kan zijn. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan via+31(0)345 630123 of info@reflex-online.com.De voordelen

  • Geen hoge investeringen in hardware of software: Reflex Events as-a-Service is een cloudgebaseerde oplossing, waardoor u geen dure apparatuur of systemen hoeft aan te schaffen.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: De service kan eenvoudig worden aangepast aan uw evenement, ongeacht de grootte of complexiteit.
  • Eenvoudig in gebruik: De intuïtieve interface van Reflex Events maakt het gemakkelijk om evenementen te beheren en deelnemers te registreren.
  • Betrouwbare en veilige oplossing: Reflex Online is ISO 27001 gecertificeerd, wat betekent dat wij voldoen aan de internationale norm voor informatiebeveiligingsmanagement. Dit geeft u de zekerheid dat uw gegevens en die van uw evenementdeelnemers veilig worden beheerd en beschermd. Door te kiezen voor Reflex Events-as-a-Service, kunt u erop vertrouwen dat u een robuust en veilig platform gebruikt voor het beheren van evenementregistratie en ticketing.


Plan een demo