Cursussen en workshops

Wilt u het inschrijfproces voor uw cursussen en workshops optimaliseren? En daarmee zowel tijd besparen als meer deelnemers krijgen? Dan ben u bij ons aan het juiste adres, want Reflex Events is de oplossing die u zoekt. Wij nemen u de logistiek rondom het aanmelden en inschrijven uit handen, zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent en wat u leuk vindt.

Met Reflex Events voor uw cursussen en workshops heeft u:

  • Een tool in handen waarmee u veel tijd bespaart, door online inschrijvingen en automatische communicatie
  • Betere opkomstpercentages met automatische placeholders in de agenda
  • Een professionele en gastvrije uitstraling naar uw klanten toe met onze online inschrijfmodule
  • Volledig inzicht en overzicht in de planning, de deelnemers en wie daadwerkelijk aanwezig waren
  • In het geval van betaalde cursussen direct online betalen


Plan een demoTijd besparen bij het inschrijven voor uw cursus of workshop

U besteedt ontzettend veel tijd om zoveel mogelijk deelnemers naar uw workshop of cursus te krijgen. Maar met het toegenomen aantal deelnemers, neemt ook de administratie toe. Van informatie- en bevestigingsmails tot het innen van de cursusgelden: iets wat weinig tijd zou moeten kosten, wordt ineens een hoofdpijndossier. Wij helpen u graag om dit proces te verbeteren, zodat u tijd bespaart en doet wat u leuk vindt. Met onze strakke online inschrijfmodule en geautomatiseerde communicatiemomenten nemen wij veel werk uit handen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over wie zich wel of niet hebben aangemeld: die overzichten ziet u online met één druk op de knop in. En bevestigingsmails en remindermails sturen we allemaal geautomatiseerd, net als de mail met praktische informatie. En gaat het om een betaalde cursus? Dan kunt u het zo regelen dat deelnemers al bij de inschrijving afrekenen.

Bent u op zoek naar een tool voor uw cursus of workshop? Meld u nu aan voor een gratis demonstratie of bel of mail via +31(0)345 630123 of info@reflex-online.com.