Stroomlijn inschrijven voor uw klantendag met Reflex Events

Bent u op zoek naar een gemakkelijke en professionele oplossing voor het inschrijven en aanmelden van deelnemers aan uw klantendag? Die ook nog eens meer deelnemers oplevert en uw (marketing en sales) teams een hoop tijd bespaart? Zoek dan niet verder, want Reflex Events biedt alles wat u nodig heeft. Wij bieden een oplossing die u de tijdrovende logistiek rondom aanmeldingen en inschrijvingen van uw klantendag uit handen neemt. Van het online inschrijven tot de ontvangst en het aanmelden op de klantendag.

Met Reflex Events voor klantendagen heeft u:

  • Een hogere conversie van uitnodiging naar inschrijving voor uw klantendag
  • Hogere opkomstpercentages op de dag van uw klantendag door automatische placeholders in de agenda’s van de deelnemers
  • Een professionele en gastvrije uitstraling voor uw waardevolle relaties
  • Automatisering van belangrijke communicatiemomenten, zoals bevestigingsmails en berichten met praktische informatie
  • Volledig inzicht en overzicht van alle aanwezigen en afwezigen op uw klantendag


Wilt u ontdekken hoe gemakkelijk het organiseren van uw klantendag kan zijn? Meld u dan nu aan voor een gratis demonstratie. Wilt u liever bellen of mailen? Dat kan via+31(0)345 630123 of info@reflex-online.com.Meer deelnemers aan uw klantendag met onze software en tool

Uw marketing en salesteam besteedt ontzettend veel tijd om een mooi aantal deelnemers op uw klantendag te krijgen. Daar helpen wij u graag bij. Reflex Events biedt de perfecte oplossing. Met onze strakke online inschrijfmodule en geautomatiseerde communicatiemomenten nemen wij veel werk uit handen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over wie zich wel of niet hebben aangemeld: die overzichten ziet u online met één druk op de knop in. En bevestigingsmails en remindermails sturen we allemaal geautomatiseerd, net als de mail met praktische informatie. Bovendien zorgen wij, indien gewenst, voor een mooie aanmeldzuil bij binnenkomst, waarop uw gasten zich netjes kunnen aanmelden. Zo krijgt uw bedrijf de uitstraling die het verdient, terwijl het u ook nog eens een stuk minder tijd kost.


Inschrijven en aanmelden voor een hybride klantendag organiseren?

Ook een hybride klantendag organiseren kan met Reflex Events. Hoewel wij geen platform bieden om de digitale klantendag te hosten, nemen wij u wel alle zorgen uit handen rondom de communicatie en de inschrijvingen. Zo krijgt iedereen die zich online aanmeldt direct een placeholder in zijn of haar agenda. Dat verbetert de opkomstpercentages op de dag zelf, maar biedt u ook de mogelijkheid om direct de link naar uw webinar-tool te plaatsen. En stuur voor de zekerheid een aantal dagen van tevoren een automatische reminder-mail naar alle deelnemers, om de opkomstpercentages extra te boosten.

Wilt u meer weten over onze oplossing voor efficiënte inschrijving en registratie van uw zakelijke evenement? Neem dan direct contact met ons op.

Plan een demo