Efficiënte parkeeroplossing

U kent het wel, de eeuwige strijd om de vrije parkeerplaats op kantoor. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Maar wat betekent dit voor de kantoorbeleving van uw collega’s? Om maar te zwijgen van de ervaringen van uw gasten en bezoekers. Maak nu kennis met onze parkeeroplossing: Reflex Workplaces. Hét efficiënte parkeersysteem voor kantoren en organisaties in alle soorten en maten. Of u nu een groot bedrijventerrein heeft of een klein kantoorpand, ons systeem past zich naadloos aan uw specifieke behoeften aan.


Wat levert ons parkeersysteem u op?

Wilt u af van het gedoe rondom parkeerplaatsen? Ons parkeersysteem is dan een eenvoudige en kostenefficiënte oplossing voor organisaties en facility managers. Met Reflex Workplaces als parkeeroplossing:

  • Maximale efficiëntie: Optimaliseer de beschikbaarheid van parkeerplaatsen. Door real-time tracking en beheer is overboeking verleden tijd.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Ons systeem is ontworpen met de eindgebruiker in gedachten. Zo is het boeken van een parkeerplaats net zo gemakkelijk als het reserveren van een werkplek.
  • Veelzijdigheid: Perfecte integratie met bestaande systemen binnen uw organisatie, waardoor u een naadloze ervaring voor alle gebruikers kunt waarborgen.
  • Integraties: Reflex koppelt met parkeersystemen, zoals dat van Xpark, zodat parkeerplaatsen vooraf kunnen geboekt en slagbomen kunnen worden aangestuurd op basis van kentekenherkenning.Wat is een parkeersysteem of parkeeroplossing?

Een parkeersysteem of parkeeroplossing is een hulpmiddel om het reserveren en beheren van parkeerplaatsen gemakkelijk te maken. Ons parkeersysteem is ontworpen om het beheer van parkeerfaciliteiten te stroomlijnen en te automatiseren.

De functionaliteit van een dergelijke oplossing varieert enorm. Met Reflex Workplaces, ons parkeersysteem, creëert u in ieder geval een oplossing op uw maat. Variërend van enkel reserveringen maken, tot in- en uitchecken en koppelingen met het parkeerssysteem van Xpark: uw scenario is leidend. Met de mogelijkheid om vooraf een parkeerplaats te reserveren bezorgt u uw medewerkers een stressvrij begin van de werkdag. Zo wordt het parkeersysteem niet alleen een parkeeroplossing, maar een hulpmiddel dat bijdraagt aan de algehele productiviteit en tevredenheid op de werkvloer.

Bent u klaar om de parkeerervaring bij uw kantoor te verbeteren? Maak ontmoeten op kantoor makkelijk en vraag vandaag nog een gratis demonstratie aan van ons parkeersysteem. Neem contact op via onze website of bel direct 0345 6310123 om uw demo in te plannen.

Plan een demo