Hybride werken en een makkelijk werkplek systeem

Is effectief beheren en plannen van beschikbare werkplekken, overleg- of concentratieruimtes bij uw organisatie ook zo’n frustratiepunt? Maak hybride werken dan makkelijk met Reflex Workplaces, ons systeem om werk- en flexplekken te reserveren. Samen maken we hybride werken bij uw organisatie een succes, zonder daar vooraf grote investeringen voor te hoeven doen.

De voordelen van ons systeem voor hybride werken

  • Intuïtief de juiste werkplek of ruimte selecteren vanaf een 2D of 3D plattegrond
  • Maximale flexibiliteit door het zoeken en vinden van een werkplek die past bij een specifieke behoefte, zoals een overleg- of concentratieplek
  • Efficiënt omgaan met de ruimte op kantoor
  • Waardevolle inzichten in bezettingsgraden en het gebruik van de kantoorruimte voor bedrijven
  • Geen dure hardware nodig op of aan het bureau: alles wat een medewerker nodig heeft is een smartphone of laptop om een ruimte te reserveren

Plan een demoWat is hybride werken?

Hybride werken is een werkmethodiek die de afgelopen jaren in rap tempo aan populariteit heeft gewonnen. Bij hybride werken zijn medewerkers in staat om locatieonafhankelijk te werken. Dat wil dus zeggen: remote of op kantoor. Zeker sinds de coronapandemie is hybride werken niet meer weg te denken uit het kantoorleven. Het kantoor wordt meer en meer een ontmoetingsplek, waar collega’s met elkaar meeten en greeten. In de praktijk betekent dit dat er meer overleg- en concentratieruimtes staan ten opzichte van het aantal vaste werkplekken. Om dit efficiënt vorm te geven, kiezen organisaties vaak voor een reserveringssysteem voor werkplekken en ruimtes. Op deze manier reserveren medewerkers voordat zij naar kantoor komen een werkplek die voldoet aan hun behoeftes.


Hoe maken wij hybride werken makkelijk?

Reflex Workplaces, ons werkplekken reserveringssysteem, is ontstaan vanuit de hybride-werken-gedachte. Centraal staat de vraag: hoe kunnen wij het een medewerker zo makkelijk mogelijk maken een passende werkplek te reserveren. Daarom hebben we een systeem ontwikkeld waarbij zij vanaf hun telefoon of laptop, via een 2D of 3D plattegrond van uw kantoor, een geschikte beschikbare werkplek of ruimte kunnen zoeken en vinden. Deze leggen ze vervolgens met een druk op de knop vast. En de beheerder? Die krijgt allerlei waardevolle inzichten over opkomstpercentages en bezettingsgraden, op basis waarvan belangrijke beslissingen over de capaciteit kunnen worden onderbouwd. Wilt u zelf ervaren hoe ons werkplekken reserveringssysteem hybride werken nog gemakkelijker maakt? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende demonstratie aan en ontdek hoe eenvoudig hot desking kan zijn met ons systeem. Of bereik ons via info@reflex-online.com of +31 (0) 345 630 123.