Snel beginnen met Reflex Workplaces


In minder dan een week kunt u al starten met Reflex Workplaces. Ons systeem om werkplekken te reserveren en beheren is laagdrempelig en eenvoudig en er is geen hardware voor noodzakelijk, zoals schermpjes, pucks of zuilen. Daarnaast hebben wij een onboardingsprogramma dat in drie stappen doorlopen kan worden.

Stap 1 Intakeformulier

Al tijdens het offerteproces delen we het intakeformulier met u, zodat we samen bepalen hoe we Reflex Workplaces het best bij u in kunnen zetten.

Stap 2 Inrichten

Als de offerte getekend is dan richten we een omgeving voor u in waar u de werkplekken in kunt (laten) opvoeren. Daarnaast is het mogelijk om plattegronden van uw kantoor in te voeren, zodat collega’s de omgeving herkennen. U kunt een kantoor met meerdere verdiepingen invoeren en zelfs bepalen welke collega’s toegang hebben tot welke verdieping of werkplekken.

Stap 3 Starten

Als alles goed is ingericht en we tests hebben uitgevoerd, is het zaak om de medewerkers te informeren. Het is mogelijk om werkplekken te reserveren via een app op de telefoon of een browser op de PC.