Over het gebruiksgemak van onze zaaldisplays

Een van de grootste woningcorporaties in Brabant met meer dan 15.000 huurwoningen in beheer is een drijvende kracht achter fijn wonen. Met de zaaldisplays van Reflex Online worden flexplekken en vergaderruimtes hier frequenter en efficiënter gebruikt.


Realtime boeken en vrijgeven

“We zagen de zaaldisplays tijdens een bezoekje aan Greenchoice”, vertelt Natascha, Facilitair manager. “Je staat voor een vergaderzaal en ziet in één oogopslag: ‘Ik kan gebruik maken van deze ruimte’. Een absolute meerwaarde!

Wij gebruiken de displays om een ruimte á la minute te kunnen boeken en vrij te geven. In de praktijk vergeet je dit snel, als je hiervoor terug moet lopen naar je werkplek. Met de zaaldisplays is het met een paar klikken bij de deur geregeld!”

Leestip: Overzichtelijk vergaderen met onze vernieuwde Zaaldisplay


Dubbele boekingen verleden tijd

De efficiëntie die de Reflex zaaldisplays met zich meebrengen is voor deze woningcorporatie een pluspunt. “Wat eerder wel eens gebeurde is dat je een ruimte had geboekt en zat er al iemand...niet goed in de agenda gekeken. Met displays bij de deur zijn dubbele boekingen verleden tijd. Op het scherm kun je, dankzij de koppeling met de Office 365 Agenda,  rechtstreeks een ruimte boeken. Je hoeft niet ingelogd te zijn op je computer. Dat visuele aspect is voor ons heel belangrijk. Onze ruimtes worden nu frequenter én efficiënter gebruikt.”


Plan uw demo in