Managementinformatie

Met Reflex RoomManager, ons systeem om vergaderruimtes te reserveren, houdt u realtime bij hoe vaak een ruimte gereserveerd is, of meetings uitlopen, wie welke ruimte reserveert, welke zalen vaak leeg staan, of er no-shows waren en wat drukke en minder drukke momenten zijn in de agenda. Het antwoord op al uw vragen. Efficiënt vergaderen op basis van rapportages betekent dat u beter kunt inplannen en rendabeler te werk kunt gaan. Het scheelt bovendien een hoop oponthoud...en de helft aan irritatie. De Rapportage module in onze room booking software laat ook zien wie een zaal heeft gereserveerd, wanneer de meeting plaatsvond en of/welke aanvullende faciliteiten zijn geboekt. In een bedrijfsverzamelgebouw of binnen een onderneming met meerdere filialen biedt dit de mogelijkheid om gemaakte kosten direct aan de juiste persoon in rekening te brengen.


Efficiënt vergaderen op basis van rapportages

Nederlandse werknemers zitten zo’n 29 uur en 39 minuten per maand in vergaderingen. Dat is bijna 15 werkdagen per jaar. Gemiddeld kost dit ondernemers € 6.508 op jaarbasis, zo blijkt uit recent onderzoek. Daar komt nog eens bij dat maar liefst 85 procent van de werknemers aangeeft dat ze achter hun bureau productiever zijn.

Met RoomManager online room booking van Reflex kunt u efficiënt vergaderen op basis van rapportages. Via de Rapportage module draait u simpel en snel overzichten uit van de bezettingsgraad, bijgeboekte faciliteiten en andere kostenposten. 

Wat levert onze Managementinformatie u op?

Met ons reserveringssysteem heeft u alle relevante informatie over bezettingsgraden en kostenplaatsen met één druk op de knop inzichtelijk.

  • Bezettingsgraad per zaal.
  • Hoeveel no-shows, hoe vaak staat een vergaderzaal ten onrechte leeg?
  • Welke zalen wordt het vaakst geboekt? Zijn dat de zalen met de meeste faciliteiten, en worden die (duurdere) zalen wel terecht gereserveerd?
  • Welke afdelingen of bedrijven (in geval van bedrijfsverzamelgebouw) maken het meest gebruik van de faciliteiten? Met die informatie kunt u de kosten eerlijker verdelen.
  • Wat is de verhouding interne / externe vergaderingen?


Koppelen met uw agendasysteem

Als u al een agendasysteem gebruikt voor het reserveren en beheren van uw vergaderruimtes, zoals Office 365, Outlook of Google Calendar, is het mogelijk om alleen de Managementinformatiemodule af te nemen en uw organisatie op die manier meer inzicht te bieden.

Meer modules