RoomManager is uitgebreider dan andere systemen

“Reflex RoomManager is een laagdrempelig systeem, geschikt voor heel veel gebruikers”, zegt Timo Jansen, ICT-manager bij Gispen. Gispen is inrichter van woon-, werk-, zorg- en onderwijsruimten en gebruikt RoomManager voor het beheren van 14 vergaderruimtes. “In het verleden hadden we hier geen specifieke software voor en ging het via SharePoint”, vertelt Timo Jansen.

“RoomManager is uitgebreider dan andere systemen”, geeft Timo aan. Gispen maakt gebruik van een breed scala aan functionaliteiten van de software. “Voor onze gebruikers is het bijvoorbeeld mogelijk specifieke ruimtes te zoeken op een bepaalde etage, voor een bepaald aantal personen en met aanwezigheid van bepaalde faciliteiten.”

“Ook hebben we bij één vergaderruimte een tablet-scherm opgehangen”, zegt Timo. “Op het zaalscherm kunnen onze medewerkers zien wie wanneer de ruimte gereserveerd heeft en eventueel ter plekke de ruimte reserveren. Een erg handige oplossing.”

Leestip: Overzichtelijk vergaderen met onze vernieuwde Zaaldisplay

Reflex RoomManager biedt ook de mogelijkheid om bepaalde zaken, zoals lunches, op voorhand te reserveren. De receptie van Gispen ontvangt dan een mailtje met de reservering, zodat zij de lunches kunnen faciliteren. “Dat bespaart de organisatie veel tijd die we aan andere zaken kunnen besteden. Ik vind het een prettig systeem en een meerwaarde voor onze organisatie”, sluit Timo af.

Plan uw demo in