Vijf tips voor gebruikers van Reflex RoomManager

Reflex Online maakt ontmoeten makkelijk. En daarom helpen wij u graag om meer waarde te halen uit onze software. Ondanks het Coronavirus, merken wij dat onze klanten creatief omgaan met de mogelijkheden van Reflex RoomManager. Op basis daarvan hebben wij vijf tips samengesteld waar iedere gebruiker van Reflex RoomManager zijn voordeel mee kan doen.


Tip 1: Maak thuiswerken makkelijk met Reflex RoomManager

Verschillende klanten hebben de afgelopen periode van de gelegenheid gebruik gemaakt om naast vergaderruimtes andere objecten toe te voegen aan ons systeem. Zij zetten Reflex RoomManager nu ook in voor het reserveren van hardware zoals laptops of workstations. Zo maakt u naast ontmoeten ook thuiswerken makkelijk. Natuurlijk kunnen wij u begeleiden om dit mogelijk te maken.


Tip 2: Implementeer de nieuwe online reserveringsmodule van Reflex RoomManager

Recent is de lay-out van onze online reserveringsmodule van Reflex RoomManager vernieuwd. Nog niet iedereen gebruikt deze module, terwijl het gebruiksgemak flink is verbeterd. In een paar simpele stappen zetten wij u over naar de nieuwe versie. Nu vergaderruimtes wellicht minder intensief gereserveerd worden, is dit het ideale moment om hiermee aan de slag te gaan. Interesse? Neem contact op met Christiaan van Halewijn om de te nemen stappen te bespreken.


Tip 3: Voeg parkeerplaatsen toe aan Reflex RoomManager

Natuurlijk wordt er steeds meer thuisgewerkt. Elkaar ontmoeten blijft echter belangrijk. Tegelijkertijd wilt u natuurlijk dat dit veilig gebeurt. Naast het reserveren van vergaderruimtes, kan RoomManager prima worden ingezet om parkeerplaatsen te reserveren en beheren.


Tip 4: Maak de beheermodule up-to-date

Wellicht heeft u dit al een tijd op het lijstje staan, maar kwam u er nooit aan toe. Verwijder juist nu die ene ruimte of pas de beschikbaarheid ervan aan, zodat het systeem weer helemaal up-to-date-is.


Tip 5: Plaats de reserveringsmodule op uw mobiele telefoon

Mocht u dit nog niet hebben gedaan, dan is dit een uitstekende periode om de public op uw mobiele telefoon te plaatsen. De mobiele telefoon is ten alle tijden binnen handbereik, waardoor het zoeken naar een beschikbare ruimte nog nooit zo eenvoudig is geweest. Toch merken wij dat dit bij veel klanten nog niet gebeurt. Ideaal dus om dit nu aan te pakken en uw medewerkers of klanten de public op de mobiele telefoon te plaatsen. Hoe u dit doet?

  • Stap 1: Open de URL van de public op de mobiele telefoon
  • Stap 2: Voeg de geopende webpagina toe aan het startscherm van uw mobiele telefoon
  • Stap 3: Er verschijnt een app pictogram van Reflex RoomManager


Wij hopen dat u met deze vijf tips uw voordeel doet en uw collega’s een nog betere ervaring biedt. Heeft u moeite om een tip te implementeren? Natuurlijk helpen wij u graag. Neem in dat geval contact op met Christiaan van Halewijn.