Het reserveren van een vergaderruimte kan tijdrovend en verwarrend zijn, met veel kans op miscommunicatie en dubbele boekingen. Maar er is een oplossing: room booking displays. Room booking displays zijn tablets die worden geplaatst bij de ingang van vergaderruimtes. Ze geven in realtime informatie over de beschikbaarheid en status van de ruimte. En u kunt er direct een ruimte op reserveren. Maar wat zijn de voordelen ervan voor uw organisatie? U leest er alles over in dit blog.

De top vijf voordelen van room booking displays

  • Simpel en snel reserveren en beheren
  • Inzicht in gebruik en bezettingsgraad
  • Altijd up-to-date met integratie van Outlook, Office365 en Google Calendar
  • Bespaar tijd en verbeter de productiviteit
  • Een prachtige en moderne kantooruitstraling

Bent u al overtuigd van de voordelen? Of wilt u meer weten over onze room booking displays? Meld u dan nu aan voor een gratis en vrijblijvende demonstratie en ontdek hoe gemakkelijk vergaderruimtes reserveren kan zijn.


Simpel en snel reserveren en beheren met room booking displays

Eén van de belangrijkste voordelen van room booking displays, ook wel Zaaldisplays genoemd, is het gemak en de snelheid waarmee je een ruimte reserveert. Met een room booking systeem reserveer je namelijk in een handomdraai een vergaderruimte. Boek direct een ruimte op het display zelf, via Outlook op je computer of je mobiele telefoon, of via de mobiele Reflex RoomManager app voor tablet en telefoon. Hierdoor kun je vanaf elke locatie een reservering maken en beheren. 

Inzicht in gebruik en bezettingsgraad

Met een room booking display is er altijd inzicht in de bezettingsgraad van de vergaderruimtes. Het is mogelijk om no-shows te meten met behulp van dit Zaaldisplay. Door rapportages over de bezettingsgraad en eventuele kostenposten, kan het gebruik van de vergaderruimtes geoptimaliseerd worden.


Altijd up-to-date met integratie van Outlook, Office365 en Google Calendar

Het room booking systeem kan eenvoudig gekoppeld worden aan Outlook, Office365 en Google Calendar. Hierdoor heb je altijd realtime inzicht in de beschikbaarheid van vergaderruimtes en kun je direct reserveren en beheren.


Verbeterde productiviteit met room booking displays

Met een room booking display kunnen teams snel en gemakkelijk vergaderruimtes reserveren en informatie krijgen over de status van een ruimte. Dit vermindert onderbrekingen en verhoogt de productiviteit. In één oogopslag ziet u of een ruimte bezet is of vrij, dat scheelt oeverloos heen en weer lopen en bespaart zeeën van tijd. Bovendien kunnen systemen worden ingezet om ervoor te zorgen dat vergaderruimtes die niet bezet zijn binnen een bepaalde tijd automatisch worden vrijgegeven, zodat andere teams deze kunnen reserveren. Dat levert net dat extra stukje gemak op.


Een prachtige uitstraling van uw kantoor

Het strakke design, de aantrekkelijke LED-rand: met room booking displays geeft u het kantoor een moderne en frisse uitstraling. Door net wat extra aandacht te besteden aan de montage, wordt een Zaaldisplay een prachtige toevoeging aan uw kantooromgeving.

Op zoek naar een room booking display?

Room booking displays zijn een slimme oplossing voor kantoren, vergaderruimtes en andere zakelijke omgevingen. Ze maken het gemakkelijk om vergaderruimtes te reserveren en helpen om de efficiëntie te verbeterena en de productiviteit te verhogen. Bovendien kunnen ze een professionele uitstraling geven aan uw bedrijf. Bent u op zoek naar een room booking display voor bij uw vergaderruimte? Zoek niet verder, bekijk het Zaaldisplay van Reflex Online. Wilt u meer weten? Neem direct contact met ons op via 0345 630 123.