De laatste ontwikkelingen van Reflex Online – Q4 2022

Ook de afgelopen maanden hebben onze ontwikkelaars diverse nieuwe releases uitgerold naar onze gebruikers.

Een beknopt overzicht per oplossing:

 

Reflex Appointment

Tijdens het online inplannen van afspraken is het mogelijk om unieke Microsoft Teams-links te genereren. Op deze manier is het dus mogelijk om online en hybride meetings in te plannen met Reflex Appointment. Een zeer gewenste functionaliteit die het inplannen van afspraken gemakkelijker maakt en gebruikers veel meer mogelijkheden biedt.

 

Reflex RoomManager

Achter de schermen hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt aan een uitbreiding van Reflex RoomManager. Het wordt mogelijk om tarieven toe te voegen aan objecten als ruimtes en flexplekken via Reflex RoomManager. Maar ook extra's zoals catering en facilitaire middelen die doorbelast dienen te worden. Op deze manier kunt u dus vergaderruimtes gaan verhuren met Reflex RoomManager.

 • Een laagdrempelig systeem om snel ruimtes te kunnen verhuren
 • Overzichtelijke exports voor uw boekhouding & facturatie
 • Flexibel tarieven koppelen aan ruimtes: per dag, dagdeel of per uur
 • Overzichtelijke prijsopgaves voor u en uw klanten
 • Bespaar tijd en automatiseer mailverkeer met de klant

Nu zijn wij op zoek naar klanten die zich herkennen in dit scenario en mee willen doen aan een pilot. Interesse? Neem contact op met christiaan@reflex-online.com voor de details.

 

Room Booking ruimte reserveren met outlook

Reflex Visitor

Reflex Visitor is uitgebreid met twee nieuwe features. Tegen een kleine meerprijs kan Visitor nu worden uitgebreid met een BHV App. Hierin regelt u alles rondom bedrijfshulpverlening. Voor veel van onze klanten toch een hoofdpijndossier. Met onze BHV App heeft u:

 • Een volledig overzicht van alle in het pand aanwezige personen
 • Een lijst waarin alle aanwezigen bij incidenten kunnen worden afgevinkt
 • Direct inzicht in welke BHV’ers op dit moment aanwezig zijn (ook inzichtelijk voor uw medewerkers)

 

Wilt u naast bezoekers ook medewerkers eenvoudig registreren? Ook is het nu mogelijk om aan- en afmelden met een QR-code voor medewerkers in te regelen. Zo maakt u het uw collega’s makkelijk om zich aan- en af te melden en heeft u een sluitende registratie van alle in het pand aanwezige personen. Essentieel om te voldoen aan allerlei wet- en regelgeving en eisen vanuit certificeringen.

Aanmeldzuil bij een receptie

 Reflex Workplaces

Ook Reflex Workplaces is uitgebreid met de hierboven genoemde BHV App. Voor klanten van Reflex Workplaces is het aanvullend mogelijk om direct te zien op welke werkplek of flexplek de BHV(‘ers) zich bevinden.

Werkplek reserveren vanaf de pcReflex Zaaldisplays

Gebruikers van onze Zaaldisplays kunnen vanaf nu zelf via de Beheermodule de achtergronden van Zaaldisplays aanpassen. Upload de gewenste afbeelding en plaats deze als achtergrond op de Zaaldisplay. Of pas deze aan als er een belangrijke klant over de vloer komt. Met deze feature:

 • Zorgt u voor een warm welkom van uw collega’s
 • Geeft u uw kantoor een professionele en herkenbare uitstraling
 • Maakt u net die paar procent verschil voor uw klanten

Gebruik maken van deze uitbreiding kan via een (kleine) upgrade van de jaarlicentie. Neem hiervoor contact met ons op.

Plan een demo