Online afsprakensysteem gekoppeld aan uw eigen agenda

Voor klanten is het handig en efficiënt om online een afspraak te maken met uw bedrijf of organisatie. Uw medewerkers gebruiken een elektronische agenda (Outlook, Google Calendar of een ander programma), maar die biedt niet de mogelijkheid dat uw klanten ook daadwerkelijk kunnen zien welke tijden/dagen beschikbaar zijn. 

Hoe het werkt

De Reflex software, die ‘in de cloud’ draait, kijkt als het ware direct in de elektronische agenda van de betrokken medewerkers om te zien welke tijden zij beschikbaar zijn. Binnen Reflex stelt u in wanneer u beschikbaar bent voor online afspraken. Als u binnen de ingestelde tijden in Outlook andere afspraken inplant, bijvoorbeeld een bezoek aan de tandarts, dan kan gedurende die tijden geen online afspraak worden ingepland. Dit werkt voor Outlook, Google Calendar en andere agenda-software


Veiligheid en privacy

De koppeling voldoet aan de hoogste privacy-veiligheidseisen. Reflex ziet niet waarvoor u afspraken plant maar vertaalt uw Outlook afspraken als non-beschikbaarheid voor de online afspraken. Bekijk ook onze veiligheidspolicy.