Kan ik ruimtes verhuren en een factuur uitdraaien?

Met Reflex RoomManager is het makkelijk vergaderruimtes verhuren. Koppel in de beheeromgeving tarieven en tijdssloten aan uw ruimte en plaats de vergaderruimte op uw website. Bezoekers kunnen de ruimte dan direct reserveren. Inclusief gewenste extra’s, zoals beamers, presentatieschermen of een kan met koffie. Zij ontvangen een prijsopgave per mail.

Het is via Reflex RoomManager niet mogelijk om direct een factuur uit te draaien. En eerlijk gezegd moet u dat ook niet willen. Want vaak zijn er op het laatste moment toch nog wijzigingen. Wil iemand een lunch bijboeken, heeft men toch een beamer nodig, of is een geheel andere ruimte in uw complex toch passender voor het gezelschap. Die flexibiliteit wilt u kunnen handhaven.

Daarnaast heeft u vaak al een boekhoud- of facturatiesysteem draaien. Waarom zou u daar een systeem naast zetten? Dat compliceert de boel alleen maar. Daarom verzorgen wij kant-en-klare exports die u in u achteraf in uw boekhoud- of facturatiesysteem kunt importeren. Zo maken we vergaderruimtes verhuren makkelijk.