Uitnodigingstool voor cursussen

“Door Reflex Appointment zijn wij veel minder tijd kwijt aan administratieve taken”, zegt Mark Noorlander, medewerker P&O, onder andere vanuit het Ontwikkelcentrum, bij gemeente Alphen aan den Rijn. Gemeente Alphen aan den Rijn gebruikt Reflex Appointment voor het organiseren van trainingen voor haar medewerkers.

Voorheen gebruikte men Outlook-agenda’s voor het inplannen van afspraken. “Dat bracht een enorme administratie met zich mee. We nodigden medewerkers uit via de Outlook agenda van het Ontwikkelcentrum. Maar collega’s melden zich niet alleen aan. Ze annuleren ook, wijzigen en hebben vragen. Dat kost vele uren werk om allemaal bij te houden, wat we nu voor een belangrijk deel geautomatiseerd hebben”, geeft Mark aan.

Met Reflex Appointment worden medewerkers zelf verantwoordelijk voor hun inschrijving. “Aanmelden, afmelden en wijzigen doen medewerkers zelf en de administratie hiervan gaat automatisch. Daardoor hebben wij alleen de inhoudelijke en korte vragen over de training, wat de kwaliteit ten goede komt”, besluit Mark zijn verhaal.


Trainingen voor medewerkers

We organiseren heel veel trainingen voor onze 850 medewerkers. Soms op vraag van hen, soms op vrijwillige basis en af en toe gaat het om verplichte trainingen. We zochten naar een systeem om de aanmeldingen te automatiseren en toen kwam Reflex Appointment boven”, zegt Mark.

Event registratie voor cursussen en trainingen