Room booking met Outlook, Office 365 en Google Calendar

Wordt er binnen uw bedrijf gewerkt met een online agendasysteem? Maak van uw Outlook, Office 365 of Google Calendar een volwaardige room booking oplossing. Een oplossing die u en uw medewerkers een hoop tijd en geld bespaart. En niet te vergeten: de frustraties die digitale omwegen vaak met zich meebrengen. Bij u, maar ook bij de deelnemers van een vergadering. Met onze room booking oplossing kunt u in een paar klikken een ruimte reserveren in Outlook, Office 365 en Google Calendar.

Waarom een ruimte reserveren en beheren in Outlook, Office365 en Google Calendar?

Een room booking oplossing in combinatie met uw Office 365, Outlook of Google Calendar agendasysteem is om meerdere redenen prettig. Ten eerste is de combinatie van uw agendasysteem met ons Zaaldisplay de meest gebruikte, professionele en gebruiksvriendelijke manier om vergaderruimtes te reserveren en beheren. U voorkomt verwarring en onnodige frustratie en maakt uw kantoor ook nog eens een stukje mooier en professioneler. Meer over inzicht en overzicht met Zaaldisplays.

 

Leestip: Overzichtelijk vergaderen met onze vernieuwde zaaldisplay

 

Daarnaast regelt u, wanneer u een room booking oplossing koppelt aan uw agendasysteem, qua beheer alles rondom de vergaderruimtes via één systeem. Ook profiteren uw medewerkers en collega’s van alle functies en connecties die u nodig heeft voor een efficiënte workflow. Tot slot is Reflex RoomManager eenvoudig te installeren en vriendelijk in gebruik. 

De voordelen van room booking met Outlook, Office 365 en Google Calendar

  • Makkelijk koppelen met het Reflex Zaaldisplay
  • Een professionele uitstraling en ultiem gebruiksgemak
  • Plug & Play: eenvoudig te installeren en te gebruiken
  • Een veilige en betrouwbare connectie naar uw agendasysteem
  • Realtime inzicht in beschikbaarheid van de vergaderzalen
  • Eenvoudig een meeting inplannen, verlengen of de zaal vrijgeven

Online vergaderingen inplannen + welkomscherm en zaaldisplay

Snel en gemakkelijk plannen dus, maar wat zijn de extra’s die RoomManager een volwaardig room booking voor vergaderruimtes maken? Inzicht, overzicht en een gastvrij ontvangst. De software is - naast met uw agenda - ook te koppelen met zaaldisplays en met een welkomscherm. Hierop wordt de agenda van de zalen weergegeven en kan de ruimte direct worden vastgelegd of vrijgegeven. Via de display bij de deur kunt u ook een zaal reserveren met faciliteiten: een beamer, projectiescherm, koffie, thee of catering bijvoorbeeld. En aan het einde van de maand draait een een rapportage uit van de bezettingsgraad en kostenposten, zodat u direct de juiste persoon kunt factureren.

 

Meer weten over Reflex RoomManager en de zaaldisplays? Bekijk de tarieven en plan een vrijblijvende demonstratie in.