Mobiel vergaderzaal en werkplek reserveren

Een vergaderzaal of werkplek boeken kan nu nog gemakkelijker, via een smart phone of tablet, met de mobiele versie van Reflex RoomManager software. Deze software is eenvoudiger dan bestaande facilitaire systemen en biedt tal van extra mogelijkheden. 

Bespaart tijd

‘Onze medewerkers boeken zelf een vergaderzaal via het internet. Dit bespaart hen en de mensen van facilitair management veel tijd,’ zegt Carl van Leemput van Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen dat nauw samenwerkt met de Belgische Kamer van Koophandel. Voka is een van de gebruikers van Reflex Facility, een online reserveringssysteem voor vergaderzalen.


Bezettingsgraad

Reflex RoomManager is makkelijk in gebruik en geeft direct antwoord op vragen zoals: Wie heeft de reserveringen gewijzigd? Wat is de bezettingsgraad? Welke zaal wordt het meest gebruikt? Hoe kan ik de vergaderkosten op de juiste manier doorberekenen? Een flexibele module biedt de mogelijkheid om te bepalen wie reserveringen kan maken in het systeem, en wie eventueel goedkeuring moet geven of wijzigingen mag aanbrengen. Er kan ook ook welkomsscherm aan gekoppeld worden.


In de cloud

De software werkt ‘in de cloud’, zodat Reflex op eenvoudige wijze voor onderhoud en updates kan zorgen. Inmiddels is Reflex RoomManager volledig geschikt gemaakt voor mobiel internet, zodat een vergaderzaal boeken nu ook via tablet of smart phone kan. Ook voor andere Reflex software zijn mobiele versies ontwikkeld.