Vergaderruimtes boeken via een app

Veilige cloud software waarmee u altijd en overal vergaderruimtes reserveert en beheert. In de afgelopen 19 jaar is Reflex steeds verder uitgebreid. We zijn vol overtuiging het mobiele tijdperk ingedoken. Niet in de laatste plaats dankzij uw feedback. In onze mobielvriendelijke, publieke module van RoomManager kunt u online vergaderruimtes boeken via een app op uw mobiele telefoon, tablet of laptop.


Reflex RoomManager in het kort

Reflex RoomManager is software voor het managen van vergaderruimtes. Een elektronische tool die u simpel en snel koppelt met uw Outlook, Office 365 of Google Calendar. Op die manier heeft u alle informatie altijd realtime bij de hand en kunt u simpel en snel een ruimte boeken of vrijgeven. U ziet bijvoorbeeld wanneer collega's beschikbaar zijn voor een meeting en kunt ook uw eigen agenda doorgeven. Als u binnen de ingestelde tijden in uw agenda andere afspraken inplant, bijvoorbeeld een bezoek aan de tandarts, dan kan op die momenten geen online afspraak worden gemaakt op uw naam. RoomManager werkt met Outlook, Google Calendar en andere agendasoftware.

Leestip: Vergaderruimtes reserveren in Outlook, Office 365 of Google CalendarVergaderruimtes boeken via de app

Een kantoorbaan betekent niet dat u echt áltijd op kantoor bent. U zult misschien ook veel onderweg zijn of op verschillende locaties werken. Met RoomManager boekt u niet vanaf één vaste locatie, maar waar u ook bent via uw mobieltje, tablet of laptop. Gemaakte reserveringen zijn realtime inzichtelijk voor alle deelnemers. Nodigt u collega’s uit om deel te nemen, dan ontvangen zij via de mail ook een notificatie van de afspraak. Maakt u ook gebruik van een zaaldisplay of van een welkomstscherm bij de ingang? Dan wordt de agenda van uw vergaderzaal of -zalen hier ook op weergegeven.

De voordelen van RoomManager

  • Gebruiksvriendelijk op mobiel
  • Altijd en overal vergaderingen inplannen
  • Realtime inzicht
  • Te koppelen met Outlook, Office 365 of Google Calendar
  • Te koppelen met zaaldisplays of welkomstscherm
  • Voldoet aan de hoogste privacy-eisen


Hoe werkt vergaderruimtes inplannen via de app?

Er is geen speciale RoomManager app, vergaderruimtes inplannen via de app doet u in de applicatie van uw online agenda. In Outlook of Google Calendar bijvoorbeeld. Omdat u de Reflex RoomManager software koppelt aan de agenda, kunt u op die manier mobiel toegang krijgen tot de verschillende modules voor vergadermanagement. Mobiel meeten: sneller en flexibeler!


Vergaderruimtes delen met andere bedrijven

Moet u één of meerdere vergaderruimtes delen met andere bedrijven, dan kan plannen een hele opgave zijn. Veel verzamelgebouwen belasten hun centrale receptie of het secretariaat met deze taak. Dat kan een stuk efficiënter als vergaderruimtes boeken via de app voor elke medewerker mogelijk is, via een publieke module met eigen inlog. En wat ook uitkomst biedt voor ondernemers in een verzamelkantoor: u maakt snel inzichtelijk wie wanneer gebruik maakte van de ruimte(s).

Leestip: Vergaderruimte(s) delen met meerdere bedrijven

Online demo