Reflex Online ontwikkelt systeem voor toenemende thuiswerktrend

De Nederlandse softwareontwikkelaar Reflex Online heeft een reserveringssysteem ontwikkeld voor werkplekken, studieplekken en flexplekken. Met dit systeem waarborgen organisaties een veilige omgeving en spelen zij in op de toenemende thuiswerktrend.


Tot 35% minder kantoorruimte

“Mensen blijven in de toekomst een gedeelte van de tijd thuiswerken. Zij zijn daar productiever en besparen kostbare reistijd. Daarom is bij diverse organisaties de verwachting dat er de komende jaren tot 35% minder kantoorruimte nodig is. Dat lezen wij direct af aan aanvragen vanuit de markt, maar ook aan marktonderzoeken”, vertelt Frans de Wit, directeur van Reflex Online. “Voor organisaties heeft dit impact op het aantal beschikbare en noodzakelijke werk- of studieplekken. Minder plekken betekent dat mensen zullen moeten reserveren voor de ‘kantoordagen’, zodat er niet meer mensen aanwezig zijn dan er capaciteit is. Ook vanuit veiligheidsoogpunt. Dan is een reserveringssysteem een uitkomst”, aldus De Wit.

Ontmoeten makkelijk maken

“Wij geloven dat een organisatie succesvol is door de interactie tussen mensen. Wij helpen erbij om die interactie eenvoudig en veilig tot stand te brengen en zo ontmoeten makkelijk te maken. Alles wat wij doen is erop gericht om ontmoeten makkelijk te maken”, vertelt Frans de Wit. Reflex Online heeft de afgelopen jaren software ontwikkeld om vergaderruimtes te reserveren en beheren, bezoekers te registreren en online afspraken in te plannen. Reflex Workplaces is de nieuwste toevoeging in die rij met applicaties om ontmoeten op kantoor, in de zorg of in het onderwijs makkelijk te maken.

Meer weten over Reflex Workplaces? Vul dan het formulier in op deze pagina en dan nemen wij direct contact met u op. Of vraag direct een gratis en vrijblijvende online demonstratie aan.