Of je nu nieuwe klanten verwacht of vaste relaties die al jarenlang op afspraak komen, gasten die verwachtingsvol het pand binnenstappen wil je verrassen. Een stukje beleving creëren die een goede indruk achterlaat. Hoe zorgt u als ondernemer voor de beste klantbeleving? Met deze tool wordt het kinderspel.


De beste klantbeleving

Tot een paar jaar geleden konden ondernemers zich onderscheiden met aanbod, maar product en prijs zijn al lang niet meer de enige troeven voor het verbreden van uw netwerk. Beleving is tegenwoordig de belangrijkste reden om voor een bedrijf te kiezen. Een warm welkom, goede service en makkelijk contact. Drie punten die samen voor de beste klantbeleving zorgen.


Een goede gastheer

Een warm welkom is de optelsom van een goede eerste indruk en overzichtelijke bewegwijzering. Een gast moet weten waar hij of zij zich kan melden en wil vervolgens graag worden doorverwezen naar de juiste ruimte. Het liefst zo snel en simpel mogelijk. Digitale bezoekersregistratie is dé manier om het gasten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Reflex Visitor is een tool voor digitale bezoekersregistratie. Eén of meerdere tablets bij de ingang van uw pand waarop bezoekers zich kunnen aanmelden. De medewerker die de gasten ontvangt wordt per e-mail of SMS op de hoogte gebracht van de registratie en zal het bezoek ontvangen. Dat scheelt een hoop tijd...en wachtrijen bij de receptie!


De beste klantbeleving én lagere kosten

Visitor is een upgrade voor elke receptie. Eén die niet alleen voor de beste klantbeleving zorgt, maar ook besparing oplevert. De digitale registratie en het alert dat de medewerker vervolgens ontvangt, nemen de receptie een hoop werk uit handen. Tijd- en kostenbesparend. De tool draagt ook bij aan de veiligheid van klanten en medewerkers. De software weet precies wie waar en wanneer in het pand was en registreert ook het vertrek. Passende veiligheidsmaatregelen waar u met Reflex Visitor dus geen extra budget voor hoeft vrij te maken.