Bezoekersregistratie in het nieuwe normaal: crowd management

Wellicht had u er in het ‘oude normaal’ al mee te maken, maar de maatregelen rondom het coronavirus hebben ervoor gezorgd dat veel ondernemers in rap tempo moeten digitaliseren. Bedrijven die tot voorkort nog niet met bezoekersregistratie en wachtrijmanagement werkten, moeten ineens grote stappen maken. Hoe kunt u bezoekersstromen stroomlijnen, bezoekers zo efficiënt mogelijk registreren en voorkomen dat er rijen ontstaan?

Bezoekersstromen stroomlijnen

In de anderhalve meter-samenleving zijn lange wachtrijen voor de deur het laatste dat u als ondernemer wilt! Hoewel de juiste borden en bewegwijzering al een goede voorbereiding - en dus het halve werk - is, wilt u natuurlijk liever voorkomen dan genezen. Zeker in het geval van Corona! In de ideale situatie kunnen klanten simpel en snel inzicht krijgen in de beschikbaarheid van ruimtes, zelf digitaal registreren en zijn er nooit te veel mensen aanwezig in één ruimte.

Leestip: Richtlijnen op kantoor tijdens Corona


Bezoekersregistratie & crowd management

Met Reflex Visitor kunnen bezoekers zich simpel en snel online registreren. Op de computer, tablet of via een app op hun mobiele telefoon. De beschikbaarheid wordt realtime weergegeven, wat er meteen voor zorgt dat er nooit te veel mensen op één plek samenkomen. Het systeem kan ook automatisch afspraken inplannen met een bepaald tijdsbestek ertussen, zodat u zeker weet dat er geen rijen ontstaan of wachtruimtes vol raken. De software heeft geen impact op bestaande systemen, die binnen het bedrijf worden gebruikt, en is plug & play.

 Leestip: Werkplekken reserveren via een app


Voldoe aan de normen voor bezoekersregistratie

Wat veel ondernemers bij hun snelle overstap naar digitaal vergeten, is de online veiligheid. Bedrijven die met persoonsgegevens werken, moeten aan de normen van de AVG en GDPR-wet voldoen. Dit zijn richtlijnen omtrent het bewaken van privacygevoelige informatie. Visitor is AVG- en GDPR-compliant en u voldoet er als bedrijf tevens mee aan de HACCP, ISO 9001 en 22000 en aan de Arbowet. Daarnaast zijn er maatregelen van kracht rondom het coronavirus, die o.a. bezoekersregistratie verplichten, waarbij Visitor u van dienst kan zijn.


Meer informatie over bezoekersregistratie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bezoekersregistratie, crowd management en de beste online workflow met Reflex Visitor? Onze specialisten vertellen er graag alles over. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.